újház Debreceni út Kft – Rólunk

Tisztelt Építkező, Felújító!

Cégünk már több, mint 40 éve foglakozik építőanyagok értékesítésével. Az 1982-ben alapított Vajda Tüzép Nyíregyháza és a környékbeli településekről érkező Ügyfelek állandó és teljes körű kiszolgálását tartva szem előtt, valamint a folyamatos innovációnak köszönhetően az ország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó szakkereskedésévé fejlődött. 2004-ben új cégnévvel, mint Trend-Pont Kft. Csempe és Építőanyag Szakáruház folytattuk tevékenységünket – ahogy addig is, mint tüzép Nyíregyháza építőanyag piacán. A megnövekedett vásárlói igényeket kielégítendő 2005-ben új telephelyünkre költöztünk, ahol kimondottan az erre célra épült modern és minden igényt kielégítő bemutatóteremmel, valamint óriási raktárkapacitással állunk azóta is kedves Vevőink rendelkezésére.

Új cégnév, új telephely, de elvünk az elmúlt több, mint 3 évtized alatt mit sem változott:

az elégedett Ügyfél a legfontosabb”.

A tüzép Nyíregyháza egyetlen képviselőjeként 2005-ben csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társulásához, az akkor még újHáz Centrum névre hallgató hálózat csoportjához.

Az Újház bemutatása

Segít a gondtalan otthonteremtésben

Segítség a gondtalan otthonteremtésben

Az Újház Magyarország meghatározó, 100%-ban magyar tulajdonú építőanyag kereskedelmi hálózata, amely 1997-ben alakult. 25 év tapasztalattal, hogy segítsen a gondtalan otthonteremtésben az építkezők, felújítók számára. Családias alapokon nyugvó, professzionális, országos hálózatként széles termékkínálatot és elvárásokat felülmúló szolgáltatásokat nyújt. Megbízható, szakértő partnerként támogatja időtálló, fenntartható, korszerű épületek létrejöttét.

Széles választék, szakértő kiszolgálás

Széles áruválaszték, szakértői tanácsadás

Országos építőanyag-kereskedelmi hálózatukba olyan széles választékkal rendelkező, szakértő kiszolgálást nyújtó lokális építőanyag-kereskedések tartoznak, melyekben minden építőanyag megtalálható, amelyre a házépítésnél vagy lakásfelújításnál szükség lehet. A hálózatban dolgozó értékesítők alapos építőanyag-ismeretük és gyakorlati tapasztalatuk révén személyre szabott szaktanácsadással segítik a vásárlókat döntésük meghozatalában.

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások

 

A folyamatos fejlődés és innováció nagyon fontos a vállalati működésük valamennyi területén, így nagy hangsúlyt fektetnek a hálózatban szereplő kereskedések által kínált építőanyagok kapcsán az aktuális trendek követésére, a termékkínálat bővítésére, és -megújítására, továbbá az ügyfélélmény fokozására. A termékek mellett olyan kiegészítő szoltáltatásokkal, mint például házhozszállítás, költségkalkuláció, 3D látványtervezés – könnyítik meg a vásárlási folyamatot.

Innováció

Innováció, megújulás

 

25 éves fennállása óta az Újház mindig is úttörő, innovátori szerepet töltött be a piacon. Az évek alatt beszerzési társulásból erős franchise hálózattá növekvő vállalak arculata 2022-ben megújult, és újHÁZ Centrum helyett Újház név alatt folytatja működését, fejlődését.

újház | Ha építkezel, találkozunk.

Több, mint 40 év…..

Folyamatosan bővülő és állandóan megújuló akciós építőanyag árukészlettel, különleges egyedi kedvezményekkel, szakképzett kollégákkal, ingyenes szaktanácsadással állunk minden eddigi és jövőbeli Partnereink rendelkezésére, mint a régió vezető építőanyag kereskedése – 2022 augusztusától mindez új néven, mint újház Debreceni út Kft.

Reméljük hamarosan köszönhetünk az újház Debreceni út Kft tüzép telepén, ahol közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt állsz!

ujhaz-debreceni-ut-kft-4405-nyiregyhaza-debreceni-ut-271

Látogass el hozzánk, keress minket – nálunk minden az elégedett Ügyfelekről szól!

Norbert RáczNorbert Rácz
22:26 16 Sep 23
Nekem mindenben segíteni tudtak! Sebestyén Imitől (remélem mindenki ismeri!) hallottam hogy a legjobbak - nemcsak a környéken! Az értékesítő Csaba segítőkész volt és minden kérdésre, segítségre választ kaptam, azonnal meg kaptam az elkeszült ajánlatot. Én szívesen ajánlom Őket, bátran jöhettek Hozzájuk! Austrotherm Szigetelőanyagot, ragasztót, hálót, dűbeleket, alapozót, Baumit vakolatot vásároltam, mindent 1 helyen kaptam meg, jó áron, kényelmesen, ők küldették ki a házamhoz. Megérkezett minden rövid időn belül. Felesleges 10 helyre mennetek, gyertek ide egyből, időt és pénzt spóroltok!
Rita LengyelRita Lengyel
19:25 15 Sep 23
Szuper bolt, gyorsak, pontosak és korrektek.Ajánlom mindenkinek.
Tóth RenátaTóth Renáta
18:57 14 Sep 23
Csak azért 4 mert az árajánlat kérésre a válasz késett pár napot ( gondolom sok árajánlat kérésük van). Egyébként megvagyunk elégedve a munkájukkal
Ágnes BalasiÁgnes Balasi
17:57 14 Sep 23
Gyors, udvarias kiszolgálás, folyamatos kapcsolattartás, elérhető munkatárs, kiváló árak.
Gyula SzabolcsGyula Szabolcs
12:51 11 Sep 23
K. Szabolcs
Nagyon elégedettek vagyunk! Extra gyors volt a szállítás, az sem volt akadály, hogy az ország másik felébe kellett szállítaniuk. Csütörtökön rendeltük meg a termékeket, hétfőn már meg is érkezett vele a kamion reggel 9-kor! :)A termékek pedig nagyon jó áron voltak! Közel 150.000 Ft-ot tudtunk spórolni így!Egy negatívum, amikor akkor ott bosszantó volt, de nem akarok ezért csillagot levonni, mert kompenzált minket minden más:A megrendelésnél amikor árajánlatkérő megrendelést adtuk le, kicsit bajlódtunk az adatok megadásával, mert a szöveges kitöltést nem engedte az űrlapon a weboldal, csak az igen-nem választást, de végül megoldottuk úgy, hogy regisztráltunk, így már könnyebben ment a folyamat befejezése.
Zoltán PolyákZoltán Polyák
17:36 27 Aug 23
Remek értékesítők,és árak sódert és térhálót hozattunk,a kiszállitás percre pontos volt a sofőr udvarias volt. Ha jol emlekszem Lacinak hívták.
Zoltánné PolyàkZoltánné Polyàk
16:25 27 Aug 23
Jó árak segítőkész személyzet,térkövet rendeltünk a sofőrLukács László volt. További sok Sikert önöknek!
János HorváthJános Horváth
07:35 27 Aug 23
Teljesen elégedett vagyok a céggel!Barátságos árak, barátságos hozzáértő kiszolgálás. A kiszállítás lerakodás is profi módon történt.Köszönet érte: L. Lászlónak ? több ilyen munkatársat kívánok önöknek.
Benjámin LantosBenjámin Lantos
11:27 25 Aug 23
teljesen meg vagyok elégedve!
Miklós VirágMiklós Virág
10:58 25 Aug 23
A legjobb árakatt itt találtam amikor a lakást nemrég felujitottuk.A kiszállítás pontosan akkor történt amikor mondták, és a sofőr L.Laci nagyon ugyesen megoldotta daruval a lerakodást, annak ellenére, hogy kényes helyre kellett lerakni az anyagokat.Összességében profi hely!
Ibolya PolyákIbolya Polyák
14:08 24 Aug 23
Naprakész értékesítők,jó árak.Térkövet hoztak nekünk,a sofőrL.László volt ügyesen a helyére rakott mindent.
Az értékesítők szakmailag maximálisan felkészültek, végtelenül udvariasak és előzékenyek. A szállítást rövid időn belül és rugalmasan megoldották rutinos sofőrrel.Mindenkinek ajánlani tudom a céget.
Viktor HegedüsViktor Hegedüs
06:30 03 Aug 23
Mai nap K. Szabolcs szállított a házamhoz építőanyagot. Nagyon precíz és segítőkész volt. Csak pozitív értékelést érdemel.
Dávid BarabásDávid Barabás
05:56 09 Jun 23
Csak ajánlani tudom ezt a céget. Másodszorra volt nagyon pozitív tapasztalatom velük kapcsolatban. Egyrészt verhetetlen áron forgalmaznak termékeket (a helyi bolthoz képest ugyanazon termékpalettát 78.000 Ft-al olcsóbban tudtuk megrendelni fél milliós összértéket tekintve). Másrészt sürgős volt nekünk a dolog, és az esti ajánlatkérésre másnap reggel 7-kor érkezett is a válasz. Negyed 8-kor telefonon beszéltem velük, és másnap már ki is szállították a termékeket. Nagyon profik!
Ádám VinczeÁdám Vincze
09:15 18 Jan 23
Maximálisan meg vagyok elègedve a cèggel.Nagyon kedvesek,segítőkèszek.Nem mellesleg árban is a legjobbak!
Dániel KaróczkaiDániel Karóczkai
09:08 14 Jan 23
Lakásfelújításhoz kerestünk prémium minőségű csempéket, megfizethető áron. Szerencsére, mint utólag kiderült a legjobb helyet válásztottuk!
Gabor Bela ReskóGabor Bela Reskó
18:04 13 Jan 23
Nagyon segítőkész a kiszolgálás. Mindenben segítenek és minden kérdésre szívesen válaszolnak. Rugalmasak mindenben emellett nagyon jó áraik vannak és rengeteg akció! Én csak ajánlani tudom őket!
Balázs GyöreBalázs Györe
08:45 28 Apr 22
Kedvezőbb árakat kínál a nagy barkács áruházakhoz képest, de parketta és csempe csak megrendelésre van. Aki építkezik, remek választás lehet. A kiszállítás is gyors.
js_loader

Vásárolj jóáron webshopjainkban!

hőszigetelés jóáron - az újház Debreceni út webhsop-ja
építőanyagjóáron.hu - az újHÁZ Debreceni út Kft webshop-ja