Azonnali színkeverés – végtelen lehetőség

Azonnali színkeverés

SzínkeverésTalán már régóta álmodozol arról, hogy egyedi színt alkoss, ami igazán kifejezi a személyiségedet és az elképzeléseidet. Egy olyan színt, ami pontosan azt a hangulatot és stílust hozza magával, amit megálmodtál. Azonban eddig nem találtad meg a tökéletes árnyalatot sehol, vagy csak kevés helyen kapható, és nagy mennyiségben gondolkozol, mert szeretnéd azt a különleges atmoszférát teremteni otthonodban vagy munkahelyeden.

Nos, jó hírünk van! Mostantól nem kell többé kompromisszumokat kötnöd, és beérned a már meglévő színekkel. Nálunk olyan lehetőséget kínálunk számodra, amellyel a színek világában szinte végtelen lehetőségek között válogathatsz. Akár a falaidnak, fémfelületeknek vagy fáknak szeretnél új külsőt adni, akár belső tereket szeretnél feldobni egyedi színnel, nálunk megtalálod a megoldást.

Az elképzeléseidet pár perc alatt valósággá változtathatod a segítségünkkel. Egyedi színt készítünk el számodra, akár kis mennyiségben is, így nem kell nagy adagokban gondolkodnod. A NCS vagy a RAL színrendszer alapján dolgozunk, amelyek világszerte elfogadottak és könnyen beazonosíthatóvá teszik a színeket. Tehát még a szakmabeliek, például belső építészek és lakberendezők is megtalálják nálunk azt a színt, amelyet már régóta keresnek a projektek során.

Azonnali színkeverés

Tehát ne hagyd, hogy a színek szűk határok közé szorítsanak! Fedezd fel velünk a színkavalkádot, és hozd létre azt a egyedi atmoszférát, amelyet mindig is megálmodtál. Várunk szeretettel boltjainkban, hogy segítsünk a színeid valóra váltásában.

  Címünk: újház Debreceni út Kft., 4405 Nyíregyháza, Debreceni út 271.,
  Telefon:+36 42 450460, Email: info@ujhazdebreceniut.hu, WEB: ujhazdebreceniut.hu

  Cégadatok: Adószám: 11248600-2-13, Cégjegyzékszám: 13-09-123272, Székhely: 2038 Sóskút, Szent Orbán u. 1.

  Nyitva tartás: H-P: 7.00 – 17.00, Szombat: 7.30 – 12.00; Áruátvétel: H-P: 7.30 – 15.30, Szombat: NINCS áruátvétel

  Vásárolj jóáron webshopjainkban!

  hőszigetelés jóáron - az újház Debreceni út webhsop-ja
  építőanyagjóáron.hu - az újHÁZ Debreceni út Kft webshop-ja